Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 5 обвалився в ціні в два раза

Інтерес людей по всій земній кулі до різного роду електронних пристроїв зростає, тобто все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб так і зовсім взагалі їх активно використовувати для вирішення тих чи інших завдань. В даний час одним з найбільш просунутих спортивних браслетів на ринку є Xiaomi Mi Band 5, а випущений він був ще влітку нинішнього року, коли всі бажаючі і отримали можливість легко і просто зробити його покупку, не відчуваючи при цьому ніяких складнощів і труднощів так і зовсім взагалі. Про щось подібне до недавнього часу можна було лише мріяти, тому що на ринку не було жодного фітнес-трекера, який володіє можливостями такого роду.

Цей наручний гаджет дуже сильно подешевшав, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Видання Айтипедія з’ясувало, що якщо спочатку цей фітнес-трекер пропонували купити за 1425 гривень, то тепер, зараз, зробити його покупку можна всього-на-всього за 785 гривень, причому за такою низькою ціною купити цей браслет пропонує зовсім не якийсь один магазин, а відразу кілька десятків різних торгових точок, всі з яких вкрай активно конкурують один з одним. Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 є вкрай привабливим за сукупністю якостей, а похвалитися йому насправді дійсно є чим, тому що він має дуже потужним «залізом» і іншими перевагами, що роблять його вкрай просунутим за сукупністю якостей.

 

Цей фітнес-трекер може похвалитися не тільки привабливим дизайном і деякими іншими перевагами, а ще й, крім цього, такій важливій і потрібній особливістю, як сканер серцевого ритму. За рахунок такого браслет в змозі відслідковувати фізичну активність. Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 є дуже і дуже привабливим настільки, наскільки це тільки так і зовсім взагалі може бути, а під силу йому запропонувати 1,1-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, захист від попадання води і пилу по стандарту IP68, а разом з тим, крім цього, акумуляторну батарею ємністю 125 мАг з підтримкою технології прискореної зарядки за півтори години.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.