ПриватБанк попередив про тимчасово принення роботи карток, Приват24 і терміналів

ПриватБанк попередив про припинення роботи всіх сервісів. Державний банк попередив про зміни в роботі Приват24. В ніч з суботи 10 жовтня на неділю 11 жовтня буде проводитися поновлення процесингу. У цей період, починаючи з 00:30 і до 7:30 11 жовтня, тимчасово не працюватимуть картки, Приват24, термінали.

«Вибачте за можливі незручності», – повідомили в банку.

Раніше повідомлялося про те, що ПриватБанк заявив про зміну тарифів. У свою чергу, народний депутат Микола Княжицький запропонував Верховній Раді прийняти рішення про обмеження розмірів комісій банків за оплату картами через термінали. Нардеп вважає, що прийняття проекту закону сприятиме зниженню навантаження з підприємств і створення комфортних умов для бізнесу.

Банківські установи заявляють, що в разі прийняття законопроекту зроблять користування картами платним. А прихильники ініціативи Княжицького пообіцяли знизити вартість товарів. При цьому, українцям нададуть можливість відкривати рахунок в банку дистанційно, за допомогою цифрового паспорта. Таке рішення прийняв Національний банк України, який спростив процедуру віддаленої ідентифікації клієнтів банку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.