«Укртелеком» тепер зможе надавати якісні послуги

«Укртелеком» оголосив про початок співпраці з Broadband Telecom, дочірньою компанією Bankai Group. Компанії будуть вести спільну роботу в рамках договору про надання послуг міжнародного електрозв’язку, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, завдяки цьому партнерству з’явилася можливість забезпечити ще один канал голосового зв’язку між Україною і світом. Тепер українські абоненти зможуть отримувати якісні голосові послуги при отриманні міжнародних дзвінків.

«Ми раді почати перспективне партнерство з таким гравцем глобального телеком-ринку як Група компаній Bankai. Це дозволить посилити конкуренцію на ринку міжнародного трафіку в Україну і з України, таким чином вони стануть більш привабливими для користувачів », – повідомив директор департаменту міжоператорських продажів« Укртелекому »Дмитро Новіков.

У свою чергу в Bankai Group відзначили, що давно планували вихід на ранок України – однієї з найбільших країн Європи. За словами головного комерційного директора компанії Ааюша Барот, ця співпраця дозволить багатьом українським абонентам, які проживають закордоном, зв’язатися зі своїми близькими не тільки в мережі «Укртелеком», а й в мережах мобільних операторів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.