Київстар запустив новий безліміт, коштує копійки

Найбільші українські мобільні оператори постійно ведуть боротьбу за клієнтів, пропонуючи все нові вигідні тарифи. На цей раз порадував «Київстар», оператор запустив тариф з величезною кількістю безлімітів, всього за 5 грн. у день.

Нова пропозиція від «Київстар» буде цікаво абонентам, які проводять багато часу в соціальних мережах, за онлайн-іграми, або за прослуховуванням музики онлайн. Так, тарифний план пропонує 10 Гб швидкісного мобільного інтернету і 1000 хвилин на дзвінки на будь-які телефонні номери в межах України, в тому числі – стаціонарні. У той же час, найбільший інтерес тариф викликає не цим. Тарифний план пропонує безліміт при використанні близько 40 сервісів і онлайн-ігор. Серед сервісів, що не тарифікуються: Instagram, Facebook, TikTok, Youtube Music і інші.

Однак це не все, чим привертає увагу даний тарифний план – по завершенні абонентського місяці, який у «Київстар» триває 4 тижні, мегабайти інтернету, які не були використані абонентами протягом минулого місяця не згорають, але переносяться на новий місяць – в результаті, можна накопичити величезну кількість мобільного інтернету. Даний тариф називається «LOVE» – абонентська плата за 4 тижні користування тарифом становить 150 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.