ПриватБанк повідомив про хороші новини

Клієнтам ПриватБанку надали ряд переваг при використанні програми «Дія». Зокрема, тепер вони зможуть ідентифікуватися в ньому за допомогою всього декількох кліків, завдяки всебічній підтримці, яка була надана банком цьому додатку. Дана інформація була оприлюднена на сайті itpedia.com.ua.

Не так давно Мінціфри представило нову технологію шеринга документації. Тепер користувач може авторизуватися в додатку «Дія» за допомогою одного кліка. Також він може сформувати потрібний для банку електронний пакет документації за допомогою програми і знову ж скинути його через один клік. Нічого везти тепер не треба.

Для відправки своїх даних в ПриватБанк вам потрібно просто відкрити необхідний документ в додатку «Дія», потім перегорнути до штрих-коду. Потім менеджер банку сканує його, і програма автоматично запросить дозвіл, створивши цифрову копію документа і передавши її банку. Відзначається, що в свій час ПриватБанк був першим українським банком, оцифрований дані клієнтів.

Також стало відомо, що ПриватБанк вирішив розіграти автомашину серед своїх клієнтів. Як взяти участь? Для цього вам потрібно виконати кілька нескладних дій.

Зареєструйтеся на сайті банку, відправте або отримаєте як мінімум 3 міжнародних перекладу на загальну суму від 500 доларів або еквівалентно за допомогою карти Visa. Потім переконайтеся, що ви зробили не менш 15 транзакцій в магазинах або інтернеті за допомогою цієї карти, щоб збільшити свої шанси на виграш. Google Pay і Apple Pay теж зараховуються.

У цій програмі беруть участь всі без винятку різновиди термінових грошових переказів та міжнародних платежів, які можна отримувати або відправляти за допомогою рахунків ПриватБанку. Призом для переможця акції стане відмінний автомобіль Kia Xceed.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.