Vodafone порадував абонентів, спілкуйтеся тепер абсолютно безкоштовно

Оператор заінтригував унікальною акцією. Один з найбільших операторів мобільного зв’язку в Україні компанія Vodafone весь час намагається залучити нових клієнтів за допомогою спокусливих акцій і послуг, які дозволять заощадити і подарують можливість безмежного спілкування. Але в цей раз новинкою від Vodafone стала пропозиція, що дозволяє не платити за месседжінг в мережі інтернет. Про це пише портал itpedia.com.ua.

Оператор Vodafone зміг по-справжньому здивувати своєю новою акцією, термін дії корою триватиме до 14 січня наступного року. Клієнти компанії всього за 30 гривень на місяць отримають доступ до безкоштовного спілкування за допомогою відомих мобільних додатків, які найчастіше використовуються українцями для повідомлень.

Зокрема, це стосується послуги Online Pass, в рамках якої абоненти Vodafone не стануть платити за трафік при обміні текстовими повідомленнями, а також графічними зображеннями. Тепер месседжінг в додатках Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, WeChat, Skype, Zoom, Google Classroom, а ще аудіо- та відеодзвінки в додатках Zoom, Viber, WhatsApp, Skype, Skype for business, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat , FaceTime буде безкоштовним.

Безлімітний трафік на дані додатки буде доступний за кількох умов. В першу чергу клієнти будуть зобов’язані повною мірою сплатити вартість місячного пакета послуг згідно свого тарифного плану, а також додатково сплатити послугу Online PASS.

Всі абоненти, які користуються тарифними планами Red Extra XS, Device M, Device L, Light +, RED XS +, 4G Smart XS, 4G Smart S, 4G Smart M, Partner, Red Extra XS 2, SuperNet Start, Pro, Pro + , Turbo, SuperNet Unlim, Turbo 2019, Unlim 3G, Unlim 3G Plus, а також контрактними пакетами Red S, Red M, Red L, можуть підключити послугу, всього за 30 гривень на місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.