Київстар “урізав” мобільний інтернет в двічі, кому не пощастило

Нові обмеження. Безлімітний інтернет деякі моделі телефонів абонентів є не таким вже й безлімітним – наприклад, у «Київстар» без обмеження швидкості можна було використовувати лише 3 Гб в день – тобто, 84 Гб на абонентський місяць. З 5 жовтня 2020 року в оператора почали діяти нові обмеження. Скільки інтернету без обмежень тепер доступно абонентам – повідомляє портал Айтіпедія.

Незважаючи на те, що обмеження «безлімітного» інтернету у «Київстар» діяли завжди, з 5 жовтня вони стали ще більш помітними – у оператора почала діяти «Політика справедливого користування мережевими ресурсами». Раніше по вичерпання 3 Гб інтернету в день, їм можна було користуватися і далі, але швидкість інтернету обмежувалася на позначці 0,8 Мбіт / сек до кінця доби. З початком нової доби, ліміт оновлювався. Це означає, що насправді, «безлімітними» у абонентів були тільки 84 Гб в місяць (більшість операторів вважають місяцем 4 тижні або 28 днів).

При цьому, представники оператора вказували, що використовувати 3 Гб в день встигали менше 1% користувачів. З 5 жовтня політика оператора була переглянута – тепер ліміт діє не на добу, а на місяць. При цьому, в сумі виходить, що безлімітного інтернету буде більш ніж в два рази менше – тепер оператор надає на місяць 40Гб інтернету, після вичерпання яких пропонується скористатися послугою «Турбо Кнопка», яка пропонує додати 1 Гб інтернету без обмежень за 10 гривень.

Представники оператора стверджують, що навіть такого обсягу інтернету без обмежень вистачить усім – правда, варто врахувати, що з продовженням пандемії коронавируса і карантину, українці почали набагато більше користуватися інтернетом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.