Представлені навушники Realme buds wireless pro з шумодавом всього за 1900 гривень

Realme Buds Wireless Pro і Buds Air Pro – бездротові навушники з активним шумозаглушенням. Сьогодні Realme відзначилася анонсом навушників Buds Wireless Pro і Buds Air Pro, які отримали підтримку Bluetooth 5.0 і систему активного шумозаглушення. Вони захищені від вологи за стандартом IPX4 і є підтримка «прозорого» режиму, який дозволяє чути співрозмовника без необхідності виймати навушник. Мають обидві моделі чіпом Realme S1 і заявлена ​​підтримка формату Sony LDAC Hi-Res Audio.


Гарнітура Realme Buds Wireless Pro є представниками навушників погружного типу, а між правим і лівим навушником є ​​дротяний зв’язок. Усередині встановлені 13,6-міліметрові випромінювачі Bass Boost Driver, які повинні забезпечити насичений звук на низьких частотах. Виробник декларує 22 години автономної роботи на одному заряді. Запропонували також режим Super Low Latency Gaming Mode, активація якого дозволяє запропонувати затримку передачі даних 119 мс.

 

Realme Buds Air Pro – це TWS-навушники, що йдуть в комплекті з зарядним кейсом. Усередині встановлені випромінювачі Bass Boost Driver на 10мм і заявлено 6 годин автономної роботи. Футляр для підзарядки дозволить збільшити тривалість роботи до 25 годин.

В Індії Realme Buds Wireless Pro і Buds Air Pro з’являться в продажу 16 жовтня за ціною $ 1500 гивень і 1900 гривень відповідно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.