Відгуки японських блогерів про PlayStation 5

4 жовтня кілька японських блогерів випустили свої ролики з враженнями про PlayStation 5. Правда якоїсь нової інформації сказано не було, навіть інтерфейс приставки не показали. Блогери особисто оцінили кілька ігор, серед них Astro’s Playroom, яка встановлена ​​на кожну PS5, Godfall і Devil May Cry 5 Special Edition. Видання Dengeki також відзначило, що PS5 під час ігор поводиться дуже тихо, при цьому корпус практично не гріється. Завантаження швидкі, але про це все і так знали.

На перший погляд, деякі люди можуть подумати: хіба це не те ж саме, що і на PS4? Але коли я дійсно грав в гру, я відчув, що PS4 і PS5 – абсолютно різні. ..Ви можете отримати не тільки тактильний зворотний зв’язок і адаптивні тригери, але і швидкість читання – під час гри немає необґрунтованого очікування – завантаження фактично непомітні, – Dengeki.

Раніше в мережі з’явилися перші «живі» фото нової консолі Sony – це буде найпотужніша PlayStation в історії – відео і нові фото від японських блогерів це підтверджують.

Що стосується контролера DualSense, він, на думку Dengeki, більше і важче, ніж DualShock 4 – це через додавання нових функцій і збільшення ємності акумулятора. Більшої ваги нібито не позначається на ергономіці.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.