Lifecell запустив послугу, про яку українці давно просили

Один з найбільших операторів України lifecell оголосив про початок роботи нової послуги, яка сподобається багатьом клієнтам. Так, тепер при копку електронної карти на сайті оператора можна вибрати собі номер телефону.

Так, номер телефону можна вибрати як по набору цифр, які вважає за краще клієнт, так і за певним шаблоном або навіть мнемонічною фразою, яка полегшить запам’ятовування номера. В номер можна буде зашифрувати якісь дати або навпаки, позбутися від деяких цифр. Якщо звичайна електронна сім-карта коштує всього сто п’ятдесят гривень, то карта з рекомендованим номером може коштує набагато дорожче в залежності від безпосередньо обраного набору цифр.

Замовлення електронних сім-карт lifecell почав ще в листопаді минулого року, і, судячи з усього, продаються вони цілком успішно, тому оператор і вирішив піти далі, пропонуючи нові послуги. За останній рік кількість користувачів електронних сімок зросла на дев’яносто чотири відсотки, найчастіше її користуються користувачі телефонів бренду Apple.

Крім цього, lifecell видав своїм клієнтам ще по одній сім-карті. Вона служить запасний скоринкою, яке доповнює основну. Її можна активувати в будь-який момент, якщо основна загублена або зламана. Вартість резервної карти дорівнює всього п’ятдесяти гривень. Щоб активувати її потрібно просто зателефонувати в колл-центр lifecell за номером 5433.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.