Xiaomi з тріском провалила програму оновлення до MIUI 12 жовтень 2020

Сьогодні ми проаналізували перші дні жовтня щодо розгортання оновлень від Xiaomi. Отже, в рамках 84 апдейта 1 жовтня були опубліковані терміни реліз обнови для Redmi Note 8, Redmi Note 7, Redmi 9, Redmi 8, Redmi 7, Redmi 6 м Poco M2. А Ви вже подумали, що жадібні сяомішнікі вам апдейт доставлять? Ха-ха, смішні. А до цього користувачі висловили обурення жорстким обмеженням по поширенню апдейта для Pocophone F1 / Poco F1.

В цей же день повідомляється про те, що Redmi Note 8 отримає стабільну прошивку MIUI 12 в Індії та інших регіонах (крім Китаю) всередині жовтня 2020 року.
Другого жовтня було явно не краще. Це  85 апдейт. Кілька моделей Xiaomi в цей апдейт відчули проблеми з функцією Always on Display.
Xiaomi викотила прошивку для Redmi Note 9S. Однак, встановити апдейт можливо лише з деякими танцями «з бубном».

На третій день жовтня  86 апдейт нам нагадують, що кілька тижнів тому викотилося оновлення для Poco F1, на жаль, стало відомо про масові проблеми з цією збіркою, користувачі обурюються. Особливо, користувачі скаржаться на поточний Poco Launcher.
До речі, на самому початку ми писали про вихід апдейта для Xiaomi Redmi 9 в середині жовтня, але на одному із зарубіжних видань стверджується, що варто очікувати релізу не раніше листопада.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.