З’явилися докладні характеристики Xiaomi Mi Air 2 Pro

Навушники від Xiaomi Mi Air Pro починають обростати подробицями. Як ми всі знаємо, у Xiaomi, крім смартфонів, є багатий вибір навушників, і скоро з’явиться ще одна новинка в їх числі. Згідно з останніми повідомленнями, компанія скоро випустить на ринок навушники з функцією шумозаглушення Xiaomi Mi Air 2 Pro.

Новий витік інформації від блогера під ніком DSP-Charles розкриває деякі технічні характеристики нових навушників. Якщо вірити цій витоку, то Xiaomi Mi Air 2 Pro запропонує більше, ніж ми думали. Згідно витоку, шумозаглушення, реалізоване в Mi Air 2 Pro можна порівняти за якістю зі значно більш дорогими AirPods Pro. Кожен з TWS-навушників від Xiaomi важить близько 6,5 г, що робить його дуже зручним при щоденному носінні.

У них використовується технологія гібридного цифрового шумозаглушення. Сила шумозаглушення складає 35 дБ. В навушники встановлена ​​12-міліметрова звукова котушка, батарея подарує аж до 7 годин роботи від одного заряду. Проте, це свідчення може бути застосовано тільки якщо вимкнуто шумозаглушення. Якщо ця функція включена, термін служби батареї становить близько 5 годин.

Крім того, новий пристрій підтримує функцію бездротової зарядки. Також в Xiaomi Mi Air 2 Pro реалізована функція голосового пробудження, а також режим повного пропуску звуку через навушник. Затримка звуку становить 100 мс. Навушники підтримують кодеки AAC і LHDC.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.