Київстар порадував українців новим безлімітом, не пропустіть момент

Нововведення для абонентів. Останнім часом український мобільний оператор «Київстар» радує своїх клієнтів новими і новими вигідними пропозиціями. Цього разу хороші новини з’явилися для користувачів мобільного інтернету та соціальних мереж. Як передає інформаційний портал Айтіпедія, любителі популярної соціальної мережі Instagram, які мають сім-карту оператора «Київстар», зможуть користуватися мікроблог безкоштовно. Тобто, за користування Instagram не будуть списуватися мегабайти мобільного інтернету з рахунку абонента.

Діяти така пропозиція буде досить довго – весь жовтень 2020 року. При цьому не має значення, чи користуєтеся ви послугами мобільного оператора за передоплатою, або ж за контрактом. У прес-службі підкреслили, що той трафік, який буде фіксуватися через Instagram, не враховуватиметься у клієнтів «Київстар».

Зрозуміло, є важливі умови, які краще дотримуватися, щоб напевно отримати таку можливість безлімітного користування соціальною мережею. По-перше, тарифний план, яким ви користуєтеся, повинен бути оплачений, згідно з умовами цього пакета. По-друге, варто користуватися офіційними додатком Instagram. Завантажити таке можна і на офіційному сайті соціальної мережі.

Варто підкреслити, що вже з початку листопада Instagram буде працювати в колишньому режимі. Тобто, безлімітним він буде тільки в тих пакетах, які цю послугу включають. Той факт, що представники мобільного оператора звернули увагу саме на цю мережу, дуже легко пояснити: справа в тому, що на Instagram йде приблизно 15 відсотків трафіку, що більше, ніж на будь-яку іншу соціальну мережу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.