Vodafone запустив новий безліміт, всього 2 грн в день

Український мобільний оператор Vodafone останнім часом активно радує своїх клієнтів новими акціями та пропозиціями. Так, стало відомо про новий безліміт для абонентів за невелику суму. Як передає новинний портал Айтіпедія, Vodafone запропонував своїм клієнтам новий безліміт – Vodafone Video Pass. Відзначається, що ціна відносно невелика – 50 гривень на місяць. Тобто, приблизно 2 гривні за добу користування. Основна «фішка» такого нововведення – безлімітне користування відомими відео-ресурсами без списування мегабайт мобільного інтернету.

Йдеться також про безлімітний користуванні YouTube Premium, Netflix і Megogo. Зрозуміло, що безліміт від мобільного оператора не включає в себе вартість підписки на вищевказані сервіси. Йдеться тільки про мегабайтах мобільного інтернету.

Також радять при використанні таких сервісів включати VPN. Робити це рекомендують для того, щоб була впевненість, що система буде правильно ідентифікувати трафік. Інакше ймовірно, що система може вирішити, що мова йде про певні проксі-серверах і діяти по звичайних умов вашого тарифу. Для того щоб підключити новий безліміт від Vodafone, потрібно скористатися комбінацією * 313 * 1 #. Варто підкреслити, що в тих тарифах, де вже і так є безлімітний інтернет, таке нововведення недоступно, так як просто не має сенсу в даному випадку.

Дізнатися, чи доступна вам така послуга, можна, прочитавши тарифний план вашого пакета. Також можна дізнатися інформацію у представника мобільного оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.