lifecell запустив вибір номера для eSIM

1 жовтня в інтернет-магазині lifecell з’явилася можливість вибору номера при покупці вбудованої електронної SIM-карти. Ця послуга – унікальна на українському телеком-ринку.

Ще в червні цього року оператор lifecell запустив оновлений процес продажу eSIM: електронні SIM-карти продаються онлайн в повністю діджітальном вигляді. Процес купівлі наступний:

покупець замовляє eSIM в інтернет-магазині оператора;
оплачує своє замовлення онлайн через сайт oplata.lifecell.ua;
відразу отримує eSIM на свою електронну пошту.
А тепер з’явилася ще й можливість вибору номера при замовленні eSIM. Доступні кілька опцій, зокрема, вибирати номер можна:

  • по бажаним цифрами або «масці» – тобто за заданим шаблоном;
  • по слову в номері – мнемонічною фразою, що представляє собою цифро-буквений еквівалент телефонного номера;
  • за датою в номері;
  • виключивши небажані цифри.

Вартість eSIM з випадковим номером становить 150 грн. Вартість eSIM з обраним номером залежить від обраного номера.

Олександр Заблоцький, керівник департаменту цифрових каналів продажів lifecell зазначив: «eSIM вибирають найбільш технологічно просунуті користувачі. Як правило, вони вважають за краще смарт-технології та самообслуговування. Технологія eSIM надає ряд переваг, зокрема, дозволяє додавати кілька номерів (хоч 5) в один смарфона і швидко між ними перемикатися. Ми повністю перейшли на цифровий формат онлайн-продажів еSIM. Це швидко і зручно – 24/7 трудяться тільки роботи, які, як відомо, ніколи не втомлюються. А тепер додали ще й опцію вибору номера. Таким чином, можна буквально за 2 хвилини придбати стартовий пакет з бажаним номером і встановити його в смартфон. Ми прагнемо зробити процес цифрової покупки максимально комфортним для клієнта, тому далі буде ».

За винятком жорсткого карантину березня-квітня цього року, спостерігається стабільне зростання продажів eSIM від lifecell. У порівнянні з листопадом 2019 р кількість активних електронних SIM-карт в мережі оператора в серпні 2020 р зросла на 94%. Найбільше купують еSIM власники різних моделей смартфонів iPhone і Google Pixel. У топ-3 пристроїв з електронної вбудованою SIM-картою в мережі lifecell входять iPhone 11, iPhone XR і iPhone XS Max.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.