Київстар збільшив “безлімітний” інтернет в 13 разів

Найбільший оператор мобільного зв’язку в Україні “Київстар” порадував своїх абонентів збільшенням безлімітного інтернету, проте є один підступ, від якого багато хто не захваті. Багато користувачів мобільного інтернету, особливо жителі віддалених сіл, без можливості використання кабельного інтернету, відзначали, що при підключенні до мережі комп’ютера через смартфон, при використанні трьох гігабайт інтернету, покладеного в тарифі, швидкість інтернету сповільнювалася. в “Київстарі” вирішили змінити цю політику, збільшивши доступний безлімітний інтернет в тринадцять разів.

У компанії стверджують, що відтепер швидкість інтернету буде знижуватися, якщо абонент використовує сорок гігабайт інтернету в місяць. За оцінками фахівців, українці витрачають сім гігабайтів інтернету, тому кількість користувачів з урізаною швидкістю зменшиться.

Однак ті люди, які використовують мобільний інтернет як основний можуть зіткнутися з проблемою. Адже вони можуть витратити п’ятдесят-шістдесят гігабайтів на місяць. Вони можуть потрапити під дію “Політики справедливого користування мережевими ресурсами”, тому що шестдесят гігабайтів інтернету, це по два гігабайти на добу. Можуть знову виникнути певні проблеми зі швидкістю

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.