Київстар обмежить безлим на мобільний інтернет в місяць

Київстар скоротить безліміт на мобільний інтернет з максимальних 90 ГБ в місяць до 40 ГБ. Зміни вступлять в силу з 5 жовтня, передає itpedia. Згідно з даними, сьогодні користувачі тарифів з безлімітом на мобільний інтернет від Київстар можуть завантажити не більше 3 ГБ трафіку в добу – після цього швидкість штучно знижується до 0,8 Мбіт / с до наступної доби. Таким чином за місяць абонент може завантажити максимум 90 ГБ трафіку.

Однак, як стверджують в Київстар, таку кількість трафіку в день використовує тільки 1% всіх абонентів. Тобто, за словами оператора, більшості користувачів в Україні такого обсягу даних просто багато.

У зв’язку з цим Київстар перегляне свою політику «справедливого використання» мобільного інтернету. Тепер безлим буде припускати не 90 ГБ, а 40 ГБ трафіку в місяць для бізнес-клієнтів та на 4 тижні для припейда. Якщо абоненту знадобиться більше трафіку, він зможе скористатися послугою «Турбо кнопка» і за 10 грн докупити 1 ГБ до кінця дня.

Нагадаємо, на початку місяця Київстар зробив більше сервісів безлімітними для своїх абонентів. Оператор оновив лінійку тарифів «Без кордонів», збільшивши кількість додатків з безлімітним доступом. Зокрема, мегабайти тепер не будуть списуватися при користуванні соцмережею Tik Tok і сервісом Apple TV.

Айтіпедія

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.