Xiaomi Mi Box 3 отримав оновлення до стабільної версії Android Pie

Xiaomi випустила давно очікуване бета-оновлення Android 9 Pie для Mi Box 3 в серпні цього року. Оновлення, розмір якого становить всього 620 МБ, принесло в Android TV Box Android Pie і представило підтримку додатка Mi Remote. Тепер Xiaomi нарешті випускає стабільну версію оновлення для Mi Box 3, яка виводить Android TV 9.0 і підтримку додатка Mi Remote на стабільну основу.

Розмір стабільного оновлення Android Pie для Mi Box 3 складає 650 МБ, і воно також включає виправлення безпеки Android на липень 2020 року. З приходом цього поновлення Xiaomi додала кілька нових функцій в Android TV Box, включаючи новий макет налаштувань, нове меню живлення, до якого можна отримати доступ, натиснувши і утримуючи кнопку живлення, менш нав’язливий інтерфейс регулювання гучності, встановлений додаток Amazon Prime Video, розділ рекомендацій Mi Box на панелі додатків, ярлик для Google Play Store і багато іншого.

Згідно з повідомленнями в гілці Reddit, присвяченій цьому питанню, оновлення почало поширюватися серед користувачів Mi Box 3 по всьому світу, і воно вже має бути доступне на вашому пристрої. Якщо ви ще не отримали повідомлення про оновлення, ви можете вручну завантажити пакет оновлень по посиланню нижче. Зверніть увагу, що збірка Android Pie (номер збірки 2604) для Mi Box 3 така ж, як збірка для Mi Box S (кодове ім’я oneday), яка була випущена раніше в цьому році в квітні. Тому вона також включає в себе всі виправлення помилок, які раніше були відзначені після виходу оновлення для Mi Box S.

Завантажити Android 9 Pie для Mi Box 3

Mi Box 3 оснащений чотирьохядерним процесором Amlogic SoC, графічним процесором Mali 450 і 2 ГБ оперативної пам’яті. Пристрій підтримує відтворення відео 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду і звук Dolby Digital Plus.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.