Фішки MIUI 12: як швидко підвищити автономність смартфона

Виробники смартфонів ведуть безперервну боротьбу між собою. Кожна компанія намагається запропонувати більше гігабайт, гігагерц, мегапікселів і так далі. Однак одним з головних критеріїв є автономність. Причому далеко не завжди велика ємність акумулятора автоматично забезпечує довгий час роботи. Смартфони Xiaomi і Redmi славляться своєму економною витратою заряду, проте є можливість ще трохи поліпшити цей показник і продовжити час роботи гаджета.

Все що потрібно від користувача, так це установка з магазину додатків Google Play безкоштовний додаток Activity Launcher. Дана утиліта дозволяє отримати прихований доступ до всіх програм на смартфоні і провести тонке налаштування деяких параметрів. Власникам пристроїв, що працюють на MIUI 12, ми рекомендуємо набрати в пошуку слово «Живлення» і потім зайти в пункт “Живлення і продуктивність”. Після цього вимкніть “Адаптивний режим”. Потім відкрийте останній пункт «Живлення і продуктивність», в розділі “Battery manager” виключаєте “Використовувати Battery manager”.

Відразу уточнимо, що на деяких пристроях це може не допомогти або навіть погіршити автономність, а такому випадку настройки варто повернути в початкове положення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.