Realme готує телевізор з «безпечним для очей» підсвічуванням

Realme представив нову технологію SLED, покликану знизити негативний вплив екранів на людський зір. Виробник готується випустити 4K-телевізор із застосуванням нової розробки. Згідно з даними, в новій технології Realme змінила принцип роботи підсвічування, залишивши незмінною саму матрицю. Порівнюючи SLED з QLED, компанія акцентує увагу на своєму підході до реалізації підсвічування.

У більшості LED-телевізорів використовується блакитне підсвічування, яка, проходячи через спеціальні фільтри, стає білою. У телевізорах з технологією SLED буде використана триколірна підсвічування (Red-Green-Blue). Використання зелених і червоних світлодіодів, впевнений виробник, зменшує шкідливий вплив підсвічування на очі. «Передача кольору при переході на SLED, за підрахунками компанії, значно поліпшується -до 108-відсоткового охоплення колірного простору NTSC. У стандартних LED-телевізорів цей параметр дорівнює 70%,.

Відзначається, що технологія SLED буде використана в новій моделі смарт ТВ від Realme. Відомо, що телевізор матиме діагональ 55 дюймів і підтримку 4К.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.