ПриватБанк скасовує оплату, почекати залишилося до 1 жовтня

Державний банк ПриватБанк, який є одним з найпопулярніших серед українців анонсував зміни в оплаті за свої послуги. Незважаючи на сплески скандалів навколо банку, українці продовжують користуватися зручними сервісами банку. Нововведення набудуть чинності з першого числа жовтня. Так серед неприємних нововведень, оплата за зарахування через касу.

Тепер при зарахуванні через касу грошей, незалежно від суми, необхідно буде заплатити збір у розмірі 20 грн. Однак є і хороші новини. комісія за внесення виручки на рахунок через термінали самообслуговування, незалежно від суми зарахування зменшиться з 7 до 5 грн. Такі нововведення банк пояснює турботою про клієнтів і співробітників. За словами керівника дирекції МСБ ПриватБанку, Євгенія Згорів, фінучреденіе намагається залучити якомога більше клієнтів до дистанційного обслуговування через термінали.

Крім того, в банку зміняться післяопераційне обслуговування, це стосується проведення операцій після закінчення банківського дня. Також деякі зміни торкнуться проведення платежів корпоративних клієнтів на рахунки в інших банках, зняття готівки з корпоративних карт і карт “Ключ до рахунку”, нецільове поповнення готівкою корпоративних карт і карт “Ключ до рахунку”.

ПриватБанк оголосив про значне зниження ставок за програмами фінансування покупки нових автомобілів. Як повідомили в банку, з 22 вересня 2020 року максимальна ставка на покупку нового авто (з початковим внеском 10% і терміном кредитування 7 років) знижена з 14,9% до 12,8% річних.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.