Vodafone запустив новий безліміт, абоненти вже в черзі

Один з найбільших операторів мобільного зв’язку Vodafone постійно радує своїх абонентів новими вигідними акціями та пропозиціями. Не так давно компанія предолжіла своїм абонентам привабливу послугу Vodafone Video Pass, яка передбачає безлімітний перегляд популярних відеосервісів. Наприклад, тарифікація не включатиметься при перегляді роликів на YouTube, а ткже при польованіі такими платформами як Netflix і Мегого.

Ціна даної послуги всього п’ятдесят гривень на місяць, тобто менше двох гривень в день. Для її підключення потрібно мати 50 гривень на рахунку. Після чого ввести комбінацію * 313 * 1 # і кнопку виклику. Відзначається, що в деяких тарифних планах послуга вже є. Крім того, не можна її підключити в тарифних планах з безлімітним інтернетом.

Потрібно пам’ятати, що для того, щоб насолоджуватися безлімітним переглядом відеосервісів потрібно оформити підписку на дані ресурси, так як вона не входить у вартість послуги. Крім того, під час перегляду відео з даних ресурсів краще відключати сервіс VPN, так як необхідно переконатися що трафік, який проходить через відеосервіси система ідентифікує правильно. В іншому випадку, система може вирішити, що трафік спрямований на проксі-сервера і включити тарифікацію. У вартість не входить реклама, тому потрібно її заблокувати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.