Xiaomi наступного тижня представить 8К-телевізор з підтримкою 5G

Виявляється, Xiaomi досі святкує своє десятиріччя. Після презентації Mi 10 Ultra і Redmi K30 Ultra в честь цієї події китайський ТехноГігант незабаром представить і новий флагманський Smart TV. Подробиці читайте в нашій статті.

Напередодні керівництво Xiaomi підтвердило, що збирається представити новий розумний телевізор Xiaomi TV Master Ultra Edition. Офіційна презентація новинки відбудеться вже 28 вересня. Підтверджено, що матриця телевізора буде мати дозвіл 8К, а також буде підтримуватися підключення до Мережі через 5G.

Найімовірніше, Xiaomi впевнена в тому, що 5G в найближчому майбутньому зможе замінити дротяний Інтернет, який зараз є в кожному будинку – так, як стільниковий зв’язок колись замінила провідний телефон. Поки це єдине логічне пояснення тому, навіщо в розумному телевізорі діагоналлю 65 дюймів потрібен доступ до 5G-мереж.

До слова про діагоналях. Офіційно Xiaomi поки не повідомляє про доступні розмірах дисплея в своєму новому телевізорі. Імовірно, Xiaomi TV Master Ultra Edition може стати поліпшеною версією раніше випущеної моделі Xiaomi Mi TV Master, яка отримала 65-дюймовий екран дозволом 4K з частотою оновлення зображення 120 Гц.

До речі, не так давно в базі даних китайського регулятора 3С був помічений новий розумний телевізор від Xiaomi з діагоналлю в 82 дюйми, який підтримував і 4К і 8К дозвіл. З тих же джерел стало відомо, що використовуються матриці LG Display.

 

Всі подробиці про новинку дізнаємося вже менше, ніж через тиждень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.