«Нова пошта» випустила коробку трансформер зі змінною висотою

Компанія «Нова пошта» повідомила, що вона розробила технологічну новинку – коробку-трансформер, здатну видозмінюватися залежно від потреб клієнтів. Це коробка об’ємною вагою до 10 кг, в якій можна міняти висоту і використовувати для упаковки відправлень на 7, 5 або 3 кг.

Технологічність нової коробки полягає в наявності додаткових ліній згину, за допомогою яких можна зробити три різних розміру: висотою 20 см для відправлень вагою до 7 кг, 14 см – до 5 кг, 8,5 см – до 3 кг. Щоб отримати коробку необхідної висоти, потрібно розрізати її по ребрах жорсткості до відповідної позначки на зовнішній стороні, а потім скласти по лініях згину і запакувати. Коробка-трансформер рівномірно згинається і зберігає свою міцність. Клієнти також можуть самостійно упаковувати свої відправлення в нові коробки, оскільки оформлення не відрізняється від упаковки в звичайних коробках. При оформленні накладної в бізнес-кабінеті або мобільному додатку слід просто вказати фактичні розміри коробки, а система автоматично перерахує вартість доставки.

«Нам дуже важливо, щоб клієнтам було зручно відправляти свої посилки. Іноді ми отримували звернення, що коробка завелика для їх відправки і після упаковки залишається вільне місце. Саме тому наші технологи розробили спеціальні коробки, які можна швидко трансформувати по висоті саме під розміри відправлення. При цьому вартість за доставку буде нараховуватися відповідно до обраного розміром коробки », – прокоментував нововведення СЕО компанії« Нова пошта »Олександр Бульба.

Нові коробки вже доступні в відділеннях компанії «Нова пошта» по всій Україні. У планах компанії – створити аналогічні коробки-трансформери для відправлень об’ємною вагою до 15 і до 20 кг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.