Неофіційні збірки Android 11 доступні для Redmi Note 8, Note 8T і Note 9S

Для деяких пристроїв Redmi з’явилися нові кастомниє збірки на базі Android 11. Завоював велику популярність Redmi Note 8 і Redmi Note 8T отримують неофіційний інтерфейс Android 11. Призначена для користувача оболонка для Redmi Note 9S поки ще перебуває на стадії альфа-тестування, тому не факт, що вона сподобається всім користувачам – деякий час може піти на виправлення помилок і доопрацювання. А для старіючого Redmi Note 5 Pro пропонується LineageOS.

Призначені для користувача оболонки на базі Android 11 стають дедалі популярнішими, і з’являється їх все більше – в тому числі для пристроїв Xiaomi і Redmi. Збірка для Redmi Note 9S надається під робочим індексом StatiXOS4.0 і, як повідомляється, знаходиться в альфа-фазі, тому користувачам не слід поспішати її встановити – ймовірно, буде ще багато помилок і збоїв.

На Redmi Note 8 і Redmi Note 8T Android 11 можна буде спробувати завдяки Vanilla AOSP 11.0. Назва збірки, безумовно, натякає на чисте ПЗУ з великим функціоналом: завантаження, камера, датчик відбитків пальців і індикатор повідомлень вже пройшли тестування і перераховані як працюють. Однак повідомлялося і про помилки, наприклад, з дисплеєм при підключенні по Wi-Fi. Тому обов’язково створіть резервну копію своїх даних, перш ніж використовувати Vanilla AOSP для тестування на своєму смартфоні Redmi Note 8.

Нарешті, деяку підтримку отримав і Redmi Note 5 Pro, який був випущений на початку 2018 року. LineageOS 18.0 дає власникам Note 5 Pro можливість побачити, що може запропонувати Android 11. Повідомляється, що майже всі очікувані функції працюють, проте є проблема з датчиком відбитків пальців, і SELinux (Security Enhanced Linux), який працює в дозвільному режимі. Перед тим, як випробувати ці варіанти, створені спільнотою, переконайтеся, що ви збираєтеся завантажити правильну кастомний прошивку на свій пристрій Redmi.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.