Vodafone запустив новий тариф для незадоволених користувачів

Серед трьох основних українських операторів Vodafone відомий досить низькими тарифними планами на інтернет. Незважаючи на це, деяким їх абонентам ціна на тариф в сто гривень на місяць здається занадто великий, особливо тим, кому не потрібен ні мобільний інтернет, ні велика кількість дзвінків поза мережею.

Саме для таких абонентів Vodafone представив новий тарифний план. Про це повідомляє інформаційний портал “itpedia”. Новий тариф, який представив Vodafone, містить в собі мало послуг, але і є при цьому найдешевшим з можливих – всього тридцять п’ять гривень на місяць, що було невисокою ціною за мобільний зв’язок навіть за мірками 2010 року.

За цю ціну оператор пропонує безлімітні дзвінки в мережі, сто хвилин дзвінків на номери інших операторів, а також на стаціонарні телефони. При цьому, при необхідності власник тарифу може скористатися одним гігабайтом мобільного 4G інтернету.

Також в тарифі можна підключити функцію “YouTube без перерви” введенням команди * 313 #. Тарифний план називається Vodafone 4G Smart XS. Щоб до нього підключитися, спочатку необхідно отримати відповідне СМС-повідомлення, так як тариф відноситься до розряду “спеціальних”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.