Vodafone запустив один із самих дешевих безлімітних тарифів

Мобільний інтернет в тарифах від операторів в нашій час став нагальною потребою – в інтернет сьогодні можна вийти мало не з чайника, а на Мережі зав’язані багато процесів життєдіяльності. Проте, багатьом абонентам не вистачає навіть найбільших пакетів гігабайтів – 15 або навіть 20 Гб – на допомогу їм прийде недорогий безліміт від Vodafone, про який розповідає портал Itpedia.

У разі, якщо у абонента немає супутникового або кабельного інтернету, і він роздає мобільний інтернет на комп’ютер, на місяць може витрачатися величезна кількість трафіку. На виручку таким користувачам прийде тариф з безлімітним інтернетом від оператора Vodafone, який в день обійдеться дешевше чашки кави. У Vodafone зовсім недавно з’явився тариф, що пропонує абонентом повністю безлімітний 3G / 4G-інтернет, а також безлімітні дзвінки на номери абонентів оператора. На мобільний зв’язок з абонентами інших операторів абонентам пропонується 200 хвилин, а на дзвінки за кордон – 30 хвилин.

У разі, якщо хвилини на дзвінки за кордон вам не потрібні, їх можна обміняти на 100 хвилин на дзвінки іншим операторам. Крім того, абоненти отримують 50 СМС-повідомлення на номери всіх українських операторів. Назва нового «смачного» тарифу – Vodafone SuperNet Unlim, вартість місячного пакета – 230 гривень. Нагадаємо, на відміну від багатьох інших операторів, Vodafone вважає місяцем 30 днів, а не 28 – а значить, в добу даний тариф варто 7,60 копійок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.