ПриватБанк попередив всіх українців про масштабні зміни

Останнім часом новини про ПриватБанку, одному з найпопулярніших банків України, стосуються тільки чергового скандалу з блокуваннями карт і низькою якістю обслуговування. Мабуть, щоб злегка задобрити своїх клієнтів, в компанії вирішили знизити тарифи на послуги, що надаються. У банку заявили, що тепер тарифи на послуги для бізнесу за прийом готівки в терміналі стануть нижче, а також про те, що від тарифу на післяопераційне обслуговування позбавляються повністю. Про це повідомляє інформаційний портал “itpedia.com.ua”.

За словами керівництва ПриватБанку, ці зміни ввели для того, щоб клієнтам було зручніше користуватися дистанційними послугами в період карантину, пов’язаного з коронавірусів. З першого жовтня поточного року тарифи за внесення готівки на банківський рахунок через термінали самообслуговування знизили з семи до п’яти гривень незалежно від того, яка сума була внесена.

В цей же день позбудуться тарифу на післяопераційне обслуговування, тобто на проведення операції після того, як закінчується банківський день. Корпоративні клієнти не платять тарифи за проведення внутрішньобанківських операцій, для роботи з іншими банками необхідно заплатити три гривні. Тариф за внесення готівки через касу як і раніше коштує близько двадцяти гривень.

Останні зміна, яке відбудеться першого жовтня – тариф за зняття готівки з корпоративних карт і карт “Ключ до рахунку” становитиме один відсоток, а за нецільове поповнення цих карт тариф дорівнює половині відсотка.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.