Київстар і Lifecell зробили абонентам унікальну пропозицію

Клієнти вже напоготові обміну. Великі мобільні оператори запустили нову послугу для своїх абонентів. Щоб залучити якомога більше клієнтом, мобільні компанії запускають безліч вигідних пропозицій і послуг. Як стало відомо, «Київстар» і lifecell запустили чергову новинку, завдяки якій клієнти зможуть безкоштовно обміняти старий смартфон на новий.

Для цього не потрібно особливих зусиль. Абонентам потрібно лише принести свій старий мобільний телефон в магазин, але лише за умови, що смартфон відповідає певним вимогам. Варто відзначити, що обміняти можна буде не кожну стару модель. Телефон повинен бути не зовсім «старим». Погодьтеся, що кнопкова модель відомої «Нокіа» з далекого 2007 року вже давно не користується популярність і нікому не потрібна, зрозуміло, крім колекціонерів.

Телефон повинен бути робочим, ліцензійним і повністю цілим. Він повинен з легкістю справлятися з усіма функціями. Варто відзначити, що мобільний апарат не повинен бути вкраденим. Щоб приступити до обміну, можна заглянути на офіційний сайт мобільний компаній і ознайомитися з усіма умовами знайшовши відповідний розділ. Після цього знайдіть вашу модель телефону в списку і сервіс покаже приблизну його вартість.

На сайті ви зможете і прицінитися до нового мобільному телефону. Під час обміну вартість вашого старого мобільного апарату буде вирахувана з вартості нового і якщо сума буде однаковою, вам не потребують нічого доплачувати. Фінальний обмін проводиться безпосередньо в магазині «Київстар» або lifecell. При собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код, що того, щоб підписати договір обміну. У той час як ви будете вибирати собі новенький телефон, експерти проводитимуть оцінку вашого старого смартфона.

Варто відзначити, щоб ціна була трохи вище, не забудьте взяти з собою мобільну зарядку, навушники, коробку і інші можливі комплектуючі. Після всіх процедур ви можете вибрати собі новий телефон і обміняти його на старий з доплатою, підписавши договір обміну. Всі нові мобільні будуть підтримувати 4G і будуть готові до 5G, коли її введуть в нашій країні.

Відзначається, що є можливість внести доплату або ж оформити розстрочку і навіть без першого платежу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.