Xiaomi показала лінійку смартфонів Mi 10T в своєму магазині

У Мережі опублікували фотографію, яка була зроблена в одному з торгових центрів Таїланду. На ній зображений офіційний магазин Xiaomi Mi Store, в якому абсолютно несподівано для себе будь-який фанат компанії міг подивитися на нову лінійку смартфонів Mi 10T. Подробиці читайте в нашій статті.

Йдеться про великий банер, який повісили так, щоб його було видно відразу при вході в магазин. На ньому зображені смартфони і напис “Серія Mi 10T з підтримкою 5G”. Даний факт просто кричить про те, що презентація нових пристроїв відбудеться в самий найближчий час.

З самого зображення ми не побачили для себе нічого нового. У верхньому лівому кутку дисплея розташований малих розмірів точковий виріз для селф-камери, а основна камера смартфона виконана в новому для Xiaomi дизайні і включає в себе чотири сенсора.

 

Відомо, що Mi 10T і Mi 10T Pro отримають 144 Гц AMOLED-дисплей, ємний акумулятор, підтримку мереж 5-го покоління і технологію MEMC, яка потрібна для динамічної компенсації якості зображення на екрані. Більше подробиць про смартфонах ми отримаємо вже зовсім скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.