Перевірте мобільний: “Київстар” припиняє роботу популярного додатка

Один з великих мобільних операторів «Київстар» припиняє дію однієї зі своїх послуг. Такою інформацією ділиться Київстар. Мобільні оператори пропонують безліч вигідних пропозицій, які привернули б більше клієнтів. Але на жаль, деякі акції, якими користувалися абоненти, припиняють свою роботу. З першого вересня «Київстар» скасував безліч своїх послуг і підняв ціну на оплату тарифних планів. Тепер оператор скасував дію послуги «Kyivstar Go TV» з першого вересня поточного року. Місце цього клієнтам буде запропоновано підключення послуги онлайн телебачення Київстар ТВ. У ній міститься більше функціоналу та наповнення.

За такий пакет абонентам доведеться платити від вісімдесяти гривень, а для нових користувачів дана послуга буде надаватися зі знижкою в 50% протягом перших трьох місяців. Варто відзначити, що Київстар ТВ дозволить абонентам насолоджуватися переглядом телевізійних каналів та іншого відеоконтенту з різних пристроїв. Також на це не вплине місце, де є доступ до фіксованого або мобільного інтернету. Клієнти можуть переглядати контент без тарифікації трафіку.

Київстар ТВ надає більше 200 телеканалів і понад 10 000 фільмів і серіалів, які містяться в відеобібліотекі. Також клієнти зможуть переглядати контент з п’яти пристроїв без додаткової плати. Послуга дозволяє абонентам користуватися функцією «Пауза ефіру» і «ТВ-архіву», завдяки чому буде збережений ефір і його можна буде подивитися пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.