Київстар підключив до 4G ряд туристичних місць по всій Україні

Київстар забезпечив покриття 4G в ряді популярних туристичних місць України. В рамках меморандуму про співпрацю, підписаного оператором і Державним агентством з розвитку туризму, компанія організувала доступ до мережі четвертого покоління на озері Синевир та схилах гори Говерла, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, крім Синевира і Говерли, 4G від Київстар вже доступна в: Асканія-Нова на Херсонщині, Історико-культурному комплексі «Запорізька Січ» на острові Хортиця, Національному дендрологічному парку «Софіївка» в Умані, Хотинської та Акерманської фортеці.

При цьому, відзначає оператор, за один тільки липень мережею четвертого покоління скористалося чимала кількість туристів. Наприклад, на озері Синевир було більше 9000 абонентів Київстар, які спільно витратили 7700 гігабайт трафіку. Середня швидкість мобільного інтернету тут була більше 20 Мбіт / c.
На Говерлі швидкісним інтернетом користувалося 6500 абонентів Київстар, витративши разом 1300 гігабайт.

Нагадаємо, на початку місяця Київстар розширив покриття 4G в 18 областях України. Оператор побудував 266 нових базових станцій 4G, завдяки чому зв’язок четвертого покоління стала доступна ще в 1260 населених пунктах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.