Vodafone запускає в Україні продаж iPhone за контрактом

Контрактні клієнти Vodafone тепер зможуть придбати новий iPhone зі знижкою. Про це повідомляє прес-служба оператора. Йдеться про iPhone SE 2020 на 64 ГБ. Акційна модель доступна в трьох кольорах – чорному, червоному і білому. Згідно з умовами акції, модель в обмеженій кількості буде доступна зі знижкою в 3000 грн. За словами директора з маркетингу Vodafone Retail Михайла Іванцова, даний формат давно практикується в США і Європі. В Україні він завжди був тяжко реалізований через розвиненого сірого і чорного ринку продажу гаджетів.

«За даними наших аналітиків, в Україні понад 60% неофіційних смартфонів виробництва Apple. Завдяки прямим контрактам Vodafone з виробниками і офіційними постачальниками, «iPhone за контрактом» стає реальним і для українців. Цей пілотний проект є частиною нашої великої мети – сформувати в Україні цивілізований ринок білого мобільного рітейлу », – сказав він.

Отже, для придбання iPhone SE 2020 зі знижкою необхідно укласти контракт з Vodafone на один рік користування тарифом Red XL, а також оформити річну страховку телефону «СмартОК» за 1680 грн. Проект триватиме до 18 жовтня 2020 року включно. Нагадаємо, в кінці минулого місяця Vodafone запустив трейд-ін з обміну старих пристроїв на нові. Оператор пропонує користувачам здати свої старі пристрої, обмінявши їх на будь-який новий, доступний у продажу в магазині Vodafone.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.