У смартфонах Google Pixel 3 і Pixel 4 масово здуваються акумулятори

Схоже, що все більше користувачів Pixel 3 і Pixel 3 XL скаржаться на батареї всередині цих телефонів. Ні, проблема не пов’язана з часом автономної роботи, яке користувачі отримують від цих акумуляторів на 2915 мАг і 3430 мАг відповідно. Вона полягає в розбуханні елементів живлення. З травня на форумі підтримки Google і на Reddit з’явилося безліч повідомлень про роздуті батареях і фотографій з ними. На фотографіях видно, що в деяких випадках роздутість буває настільки сильною, що відриває задню панель телефону.

 

Деякі користувачі навіть не помітили, що їхні батареї виглядають роздутими, тому що пошкодження було приховано чохлом. Інші дізналися, що проблема існує, тільки тому, що вони не могли заряджати свої пристрої бездротовим способом. Один користувач Pixel 4 XL зауважив, що у нього виникли проблеми з бездротовою зарядкою, і прийшов до висновку, що його Pixel Stand несправний. Google замінив підставку, але безуспішно. Тільки коли користувач зрозумів, що Galaxy S10 його дружини заряджається на Pixel Stand без проблем, він прийшов до висновку, що проблема пов’язана саме з його телефоном.

Автор одного повідомлення на Reddit, Dgecko2000, домовився про отримання від Verizon заміни свого Pixel 4 XL. Але менш ніж через рік після запуску телефону закінчився на складі і замість Пікселя Verizon відправив йому Samsung Galaxy S10 +. Це змусило Dgecko2000 задуматися, чи не є проблема з роздутою батареєю причиною передчасного припинення виробництва серії Pixel 4. Він пише: «Я починаю підозрювати, що ця проблема з здуттям батареї може бути серйознішою і глобальніше, ніж в даний час визнає Google, і тому вони різко припинили випуск серії … Мені цікаво, чи може проблема з бездротовою зарядкою мого телефону бути симптомом? При найближчому розгляді, здаються “потертими” верхні задні кути на чорному ободі – там, де він зустрічається з заднім склом … Ці два кути також здаються злегка піднятими, але я не можу це точно стверджувати “.

В твіті Артема Русаківського з команди AndroidPolice показана модель серії Pixel 3 з роздутим акумулятором – користувачі Google Pixel 3 і Pixel 4 недарма скаржаться на роздуті батареї.

Якщо ви звернетеся для заміни пристрою в Google замість вашого оператора, ви можете добитися більшого успіху. Схоже, що навіть якщо на ваш пошкоджений блок Pixel не поширюється гарантія, Google готовий відправити вам відремонтовану модель. Однак компанія повідомляє клієнтам, що заміна проводиться тільки один раз. Іншими словами, якщо у смартфона, отриманого вами від Google на заміну, з’явиться та сама проблема через рік або два, не розраховуйте на отримання ще одного телефону від компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.