Інформатор розкрив ключові деталі сьогоднішніх новинок Apple до анонсу

Сьогодні відбудеться онлайн-захід Apple, де компанія анонсує кілька своїх нових пристроїв. Відомий своїми точними витоками Еван Бласс (Evan Blass) опублікував твіт, в якому розкрив склад і деякі ключові специфікації презентованих пристроїв. Так, якщо вірити його відомостями, планшет iPad Air четвертого покоління, чутки про який неодноразово з’являлися в Мережі, стане першим в світі пристроєм, побудованим на базі новітнього 5-нм чіпсета Apple A14 Bionic. Крім того, Еван підтвердив і оснащення новинки сучасним роз’ємом USB-C (проти появи в iPhone якого Apple так активно бореться з Євросоюзом).


Другою новинкою дня стане недорогий планшет iPad восьмого покоління, який перейде на потужний чіпсет Apple A12X Bionic, який раніше був основою найдорожчих iPad Pro (2018). А ось роз’ємом для живлення і передачі даних залишиться застарілий Lightning.

Крім планшетів, Apple анонсує також розумні годинник Apple Watch Series 6 з чіпом S4 від торішніх Series 5, а також більш доступні Apple Watch SE. Обидві новинки вийдуть в двох розмірах корпусу і двох модифікаціях: з підтримкою LTE-SIM і без неї. Сама ж онлайн-трансляція почнеться о 20:00 закиївським часом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.