Vodafone Україна почав продавати iPhone зі знижкою за умови контрактного підключення

Оператор мобільного зв’язку Vodafone Україна почав продажі смартфонів iPhone зі знижкою за умови контрактного підключення. З 10 вересня 2020 року всі бажаючі зможуть придбати офіційний iPhone SE 2020 на 64 ГБ за 10999 грн (зі знижкою в 3000 грн) в будь-якому магазині ритейл-мережі Vodafone.

Пілотний проект триватиме до 18 жовтня 2020 року включно (або до моменту вичерпання акційного товару в мережі магазинів). В рамках пілота українці (старше 18 років, один смартфон в одні руки) зможуть придбати iPhone SE 2020 на 64 ГБ, трьох кольорів Black, Red, White. Щоб придбати акційний iPhone SE 2020 року, клієнту потрібно укласти контракт на один рік на користування тарифом Red XL (250 грн / міс) і оформити річну страховку телефону «СмартОК» за 1680 грн.

«Ми запускаємо новий для України формат покупки топових смартфонів. Формат, поширений в США і Європі, раніше не був реалізований в Україні через низьку вартості телекомунікаційних послуг і, на жаль, розвиненого сірого і чорного ринку продажу гаджетів.

За даними наших аналітиків, в Україні понад 60% неофіційних смартфонів виробництва Apple. Завдяки прямим контрактам Vodafone з виробниками і офіційними постачальниками, «iPhone за контрактом» стає реальним і для українців.

Цей пілотний проект є частиною нашої великої мети – сформувати в Україні цивілізований ринок білого мобільного рітейлу »- прокоментував старт продажів Михайло Іванцов, директор по маркетингу Vodafone Retail.

Від редакції.

Рекомендована ціна офіційного смартфона Apple iPhone SE 2020 64GB в українському роздробі дійсно становить 13999 грн, так що знижка в 3000 грн відповідає дійсності.

Однак зверніть увагу на додаткові платежі – тому, хто скористається акцією, доведеться заплатити 1680 грн за річну страховку «СмартОК» і ще 3000 грн (250 × 12) за 12 місяців використання контрактного тарифу Red XL. Таким чином повна сума покупки по акції складе 15679 грн (або 12929 грн, якщо враховувати тільки перший місяць абонплати).

Якщо припустити, що у користувача вже є більш доступний передплачений або контрактний тариф і він звик акуратно поводитися зі смартфонами (клеїть плівку на екран і використовує чохол), то переплачувати за дорожчий тариф і страховку особливого сенсу немає. Такий користувач в результаті заощадить більше, якщо просто купить Apple iPhone SE 2020 64GB за повну вартість.

Також не забувайте, що зовсім скоро нас чекає презентація нових iPhone, після якої традиційно минулорічні моделі пропонуються зі знижками. Не так вже далеко і передсвяткові розпродажі, так що зважте всі за і проти перед тим як скористатися пропозицією Vodafone.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.