Xiaomi випустила розумний сейф зі сканером відбитків

Почати цей тиждень Xiaomi вирішила з презентації чергової новинки в рамках своєї екосистеми розумного будинку – невеликого захищеного сейфа. Він підтримує віддалене управління за допомогою смартфона і крім традиційних способів підтримує розблокування за допомогою сканера відбитків.

Сейф виконаний зі сталі марки 65Mn (аналог 65Г) з декількома шарами всередині і захистом від просвердлювання. Циліндр замка відповідає С-класу, одного з найбільш поширених стандартів для подібної продукції. Зламати такий замок традиційними методами вкрай складно.

Усередині сейфа знаходяться дві полиці, що дозволяють зберігати документи формату A4 і навіть 12-дюймовий ноутбук. Для розблокування можна використовувати як комбінацію цифр, так і відбиток пальця. У другому випадку при відкритті вказаний контакт отримає відповідне повідомлення на смартфон. Налагодження та управління сейфом здійснюються через мобільний додаток, а підключення відбувається по Bluetooth. Пристрій працює від чотирьох батарейок типу АА, яких, як запевняють виробника, вистачає на один рік. Крім того, є можливість підключення до мережі через роз’єм USB Type-C.

У Китаї сейф буде коштувати $ 95. Про доступність в інших регіонах інформації поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.