Xiaomi представила два нових телевізора Mi TV 4A Horizon Edition

Xiaomi випустила відразу дві нові моделі телевізорів в лінійці Horizon Edition. Пристрої отримали діагоналі екранів 32 і 43 дюйма і позиціонуються як наступники Mi TV 4A Pro з однією ключовою особливістю – більш тонкими рамками по периметру дисплея.

Головна відмінність між 32-дюймової і 43-дюймової моделями Mi TV 4A полягає в дозволі дисплеїв: 1366х768 і 1920х1080 пікселів відповідно, і відсутність у молодшої моделі S / PDIF порту. В іншому характеристики ідентичні.

«Серцем» телевізорів виступає чотирьохядерний процесор Amlogic Cortex A54 з графічним процесором Mali-450 MP3. На борту гаджетів по 1 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої пам’яті. В якості операційної системи використовується Android TV версії 9.0 Pie з фірмовим лончер PatchWall. За замовчуванням в телевізорі доступні такі сервіси, як Netflix, Amazon Prime Video, Disney + Hotstar.

Новинки мають вбудовану підтримку стандарту Chromecast, голосовий асистент Google Assistant і сервіс Google Data Saver. Особливістю моделей також стало використання технології швидкого запуску Mi Quick Wake, завдяки якій холодний старт телевізора відбувається всього за п’ять секунд. За звук в новинках відповідає система, що складається з двох динаміків по 10 Вт з підтримкою технології DTS-HD. Що стосується інтерфейсів підключення, то телевізори оснащені трьома HDMI-портами, двома USB, Ethernet, AV, входом під антену і 3,5-міліметровим аудіопортами.

 

Вартість молодшої моделі Mi TV 4A 32 Horizon Edition становить $ 184. На 43-дюймову версію телевізора компанія встановила цінник в $ 313. Новинки надійдуть у продаж 11 і 14 вересня відповідно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.