“Київстар” попередив що з 1 вересня популярні тарифни будуть недоступні

Найбільший мобільний оператор підготував зміни для трьох тарифів. Оператор мобільного зв’язку “Київстар” заявив, що 1 вересня поліпшить умови декількох тарифних планів. Покращення торкнуться тарифних планів “Спілкування без кордонів”, “Відео без кордонів” і “Розваги без кордонів”. “Київстар” пообіцяв розширити обсяг послуг в зазначених пакетах.

Мобільний оператор уточнює, що нові умови будуть доступні для користувачів, які здійснять підключення одного з перерахованих тарифів з 1 вересня. “Київстар” повідомляє, що через зміни доступу до попередніх версій тарифних планів буде відсутній, так як їх переведуть в “Архів тарифів”. Більш детально про зміни в тарифних планах “Київстар” пообіцяв розповісти 1 вересня.

Раніше заяви операторів мобільного зв’язку “про поліпшення умов” говорили про підвищення абонплати. Відзначимо, що президент “Київстару” Олександр Комаров обіцяв, що протягом року ціни на тарифи не будуть різко підвищуватися.

На сьогоднішній день абонентська плата за 4 тижні в тарифах “Спілкування без кордонів”, “Розваги без кордонів” і “Відео без кордонів” дорівнює 125, 175 та 225 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.