Електрокарт Xiaomi несподівано став хітом продажів

Десять днів тому на нашому порталі вже виходила новина стосовно електрокарта Xiaomi, створеного до 10-річного ювілею компанії. Тоді показ нестандартного продукту для бренду носив характер анонса. Тепер же в мережі активно висвітлюється старт продажів Ninebot GoKart Pro Lamborgini Edition, який по споживчому попиту перевершив очікувані прогнози – першу партію розібрали за лічені хвилини. І це незважаючи на чималу вартість – 1450 доларів.

Ninebot GoKart Pro Lamborgini Edition – це спільний проект трьох брендів: Ninebot, Lambogini і Xiaomi. Група розробників оснастила електрокарт акумулятором на 432 Втч. Дальність ходу на одному заряді складе майже 25 км. Максимальний поріг швидкості – 40 км / ч.

Сталева рама виконана з високоміцного сплаву, що дозволяє витримати до 100 кг ефективної навантаження. Спереду встановлена ​​м’яка кромка TPE, а з боків – спеціальні молдинги, що покращують характеристики амортизації. Укупі вся конструкція виключає поломку бампера при незначному зіткненні.

На даний момент відомо лише про один колір в дусі Lamborgini – жовтий. Ціна за Ninebot GoKart Pro Lamborgini Edition залишається колишньою – 1450 доларів. Що стосується поставок за межі Піднебесної – питання залишається відкритим.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.