Vodafone завдан ніщівного удару по “Київстар”

Один з провідних українських операторів мобільного зв’язку компанія Vodafone впевнено завойовує прихильність своїх клієнтів завдяки дуже комфортних умов різних тарифів, за які потрібно скромна місячна абонентська плата. І в цей раз компанія здивувала абонентів новою послугою, яка допоможе не тільки заощадити багато грошей, але і отримати доступ до необмеженого перегляду відео в мережі інтернет. Про це пише портал itpedia.com.ua.

Часто трапляється так, що українці змушені витрачати нараховані в рамках тарифів мегабайти на перегляд різних відео в інтернеті. Тепер же нова послуга від Vodafone дозволить зберегти величезну кількість трафіку за незначну плату. Йдеться про послугу Vodafone Video Pass, в яку входить безлімітний доступ до перегляду відео всього за 50 гривень абонентської плати. Тому клієнти мобільного оператора точно залишаться задоволеними, адже їм відкриється доступ до необмеженої кількості відео.

Примітно, що послуга Vodafone Video Pass зможе працювати тільки тоді, коли трафік буде йти безпосередньо через відеосервіси, в зв’язку з чим клієнти будуть змушені переглядати відео виключно через офіційні додатки або ж за прямим посиланням. Також мобільний оператор радить відключати VPN і інші методи шифрування трафіку під час користування послугою, щоб система ідентифікувала трафік вірно і не почала вважати його за стандартним тарифом.

Варто також відзначити, що використання Vodafone Video Pass не передбачає доступ до RSS-розсилку, подкастів, стрім і рекламі, тому найкращим варіантом стане включення блокувальника.

Щоб підключити Vodafone Video Pass, клієнту необхідно всього лише мати на рахунку 50 гривень і ввести комбінацію * 313 * 1 #, після чого на телефон прийде підтвердження підключення. Але в деяких тарифних планах, наприклад Joice, послуга вже підключена спочатку, тому додаткових дій не потрібно. Крім того, якщо абоненти і так користуються безлімітним інтернетом, то підключати дану послугу не варто.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.