В Vodafone з сьогоднішнього дня абоненти можуть користуватися Spotify без плати за мобільний трафік

Оператор мобільного зв’язку Vodafone Україна повідомив, що з 26 серпня всі клієнти молодіжного тарифу Joice можуть користуватися музичним сервісом Spotify без оплати за трафік.

Сервіс, що набирає популярність в Україні, тепер включений в послугу Music PASS в тарифі Joice. В рамках послуги абоненти тарифу вже користуються такими музичними сервісами, як Apple Music, YouTube Music, Google Play Music, Shazam, Soundcloud і Deezer. Гігабайти в тарифі при користуванні цими сервісами не витрачається.

Тариф Joice також пропонує безлімітний трафік для відео (YouTube, Netflix і MEGOGO), ігор і додатків (Twitch, AppStore, Google Play, Steam і Discord), соцмереж і месенджерів (Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, TikTok, Snapchat Twitter, Telegram , Viber, WhatsApp і Skype).

Тариф орієнтований на активних інтернет-користувачів, проте в той же час включає і великий пакет хвилин для розмов: 600 хвилин для дзвінків на всі мережі по Україні. У щомісячний пакет послуг також включені 6 ГБ швидкісного інтернету, яких вистачить на інші сервіси, не включені в безліміт. Вартість тарифу становить 120 грн / місяць.

Нагадаємо, що більше місяця тому про безлімітний Spotify для своїх абонентів оголосив оперативно мобільного зв’язку Київстар.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.