ПриватБанк повертає людям гроші за відпочинок

Важливі новини для українців. На тлі пандемії коронавируса багато країн закрили свої кордони. З цієї причини більшість українців так і не змогли відправитися на відпочинок за кордон. Тепер же «ПриватБанк» спільно з сервісом TU вирішив платити тим громадянам, які замість поїздки за кордон вибрали внутрішній туризм. Отримати гроші за свій відпочинок можна в тому випадку, якщо ви користуєтеся і ПриватБанком, і додатком TU. Відзначається, що за допомогою такого доповнення можна оплатити різні потреби під час подорожі: транспорт, екскурсії, кафе і ресторани, квитки в музей і багато іншого, що захоче турист.

Крім того, в липні цього року сервіс поповнився новою функцією. Тепер там можна забронювати кімнату, номер в готелі або ж зняти котедж. Вибрати локацію можна по всій країні. Більш того, у вересні планується цікава акція: за кожну ніч в готелі клієнт може отримати подвійний кешбек на свій рахунок.

Більш того, підкреслюється, що чим більше ви живете в готелі, то тим більший кешбек ви отримуєте. Також додаток TU і ПриватБанк пропонують клієнтам програму лояльності, яка дозволить взяти участь в різних акціях від партнерів. Слід зазначити, що не так давно ПриватБанк запропонував клієнтам ще одну нову функцію – FacePay24. За допомогою такої послуги в магазині можна розраховуватиметься не карткою, а особою. Для цього потрібно зробити кілька Селфі з різних ракурсів і прикріпити до банківської карти. В результаті ваші дані будуть закріплені за рахунком.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.