Vodafone, Lifecell і Київстар об’єдналися для удосконалення якості зв’язку

У столиці продовжують впроваджувати якісний інтернет. Провідні оператори мобільного зв’язку в Україні продовжують удосконалювати якість зв’язку, що надається жителям України та її столиці. Зокрема такі постачальники стільникового зв’язку як Київстар, Vodafone Україна і lifecell активно впроваджують швидкісний інтернет стандарту 4G, який запускають не тільки в містах країни, але і в Київському метрополітені. Так, до загального переліку станцій метро, ​​де пасажири можуть скористатися швидкісним інтернетом, додалося ще 6 станцій, про що розповіли в прес-службі компанії “Київстар”.

На сьогодні головні мобільні оператори України в рамках програми забезпечення станцій метро зв’язком стандарту 4G вже розширили список станцій до 15, і тепер, після розширення, пасажири можуть користуватися якісними послугами компаній Київстар, Vodafone Україна і lifecell також на станціях Університет, Театральна, Контрактова та Поштова площі, Майдан Незалежності і Золоті Ворота. Крім того, 4G тепер доступний і в тунелях метрополітену.

Всього в Київському метрополітені 46 підземних станцій метро, ​​з яких до кінця серпня до стандарту зв’язку 4G планують підключити ще 7 станцій, а до кінця поточного року мобільні оператори України повинні повністю забезпечити якісний зв’язок для пасажирів метро. Впровадження стандарту 4G провідними операторами мобільного зв’язку в київському метрополітені відбувається при партнерстві з компанією Huawei, а робота над забезпеченням якісним інтернетом в метро відбувається поетапно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.