iPhone 12 розчарував всіх своїм екраном

Але ж все могло піти по зовсім іншому шляху … Вже зовсім скоро, найближчої осені, повинен відбутися анонс нового покоління смартфонів Apple – iPhone 12. Очікується, що лінійка вийде досить інноваційної, в тому числі за рахунок появи в ній технології лідар для сканування простору. Але, на жаль, новинка зможе здивувати і в іншому ключі – судячи з усього, iPhone 12 отримає застарілий дисплей.

По крайней мере, це випливає зі слів засновника дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch Росса Янга – він заявляє, що американська компанія все ще не готова запровадити ні 90 Гц, ні 120 Гц екрани в свої майбутні смартфони, в зв’язку з чим поява даної технології в iPhone стане можливим лише в 2021 році. З огляду на, що все більше Android-смартфонів оснащують екранами з підвищеною частотою оновлення, рішення Apple в даному випадку здається досить спірним.

Нагадаємо, що більш ранні чутки стверджували, що купертіновци все ж змогли отримати дисплейні панелі з частотою 120 Гц для Pro-версій iPhone 12. Правда, складальні лінії все ще не приступали до початку своєї роботи через відсутність мікросхеми драйвера дисплея. По всій видимості, американська компанія не змогла більше чекати, в зв’язку з чим прийняла рішення про перенесення появи технології 120 Гц на 2021 рік.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.