Motorola представила недорогий смартфон-довгожитель для конкуренції з Xiaomi Redmi

Можливо, це найкраща стратегія з існуючих для компанії. Колись один з лідерів ринку мобільних телефонів Motorola зробила те, чого від неї явно ніхто не чекав – компанія представила недорогий смартфон-довгожитель для конкуренції з Xiaomi Redmi. Поки що новинка під назвою Moto G9 представлена ​​лише в Індії за ціною в 150 доларів.

Цілком ймовірно, що в разі, якщо пристрій буде користуватися помітним попитом, компанія привезе її і в інші країни, в тому числі і в Росії. Що ж до “нутрощів” Moto G9, то тут все досить непогано. Так, наприклад, в якості процесора в смартфоні використовується Snapdragon 662. Також пристрій одержав 6,5-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю HD + і співвідношенням сторін 20: 9.

У числі особливостей новинки можна відзначити 4 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ пам’яті постійної, а також (що більш важливо) наявність акумулятора ємністю 5 000 мАг, що дозволить смартфону жити досить довго на одному заряді. Також є підтримка швидкої провідний зарядки потужністю 20 Вт. Фронтальна камера Moto G9 має роздільну здатність 8 Мп, а основна камера має відразу чотири модулі!

З інших цікавих переваг девайса виділяються NFC-модуль для безконтактної оплати, Bluetooth 5.0 і наявність 3,5 мм аудіороз’єми. Старт продажів смартфона намічений на 31 серпня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.