Тепер нікого не зможуть “кинути”: Нова Пошта почала працювати по-новому

З’явилися несподівані послуги. Нерідко українці купують щось в інтернеті, а отримують товар вже на відділенні пошти. В такому випадку дуже легко нарватися на шахраїв. Причому і продавцеві, і покупцеві. З цієї причини в компанії «Нова пошта» вирішили ввести нову послугу, яка допоможе гарантувати безпеку. Як передає новинний портал УБР, нова послуга називається «Сейф сервіс». Особливо вона актуальна, коли мова йде про оплату за товар з карти на карту. Тепер же можна увійти в додаток «Нова пошта» і зарезервувати свою оплату. Це означає, що гроші залишаються ще на рахунку, а не відразу переходять продавцеві на банківську карту.

Вже після цього покупець отримує посилку від продавця. В такому випадку малий ризик шахрайства, тому що перед покупкою і оплатою людина спочатку оглядає посилку. Якщо його товар влаштовує, то кошти з зарезервованого рахунку тут же йдуть продавцю. Якщо ж товар людину не влаштовує, то гроші йому повернутися. Застрахований тут і продавець, так як він буде точно знати, що йому не доведеться в разі чого самому оплачувати доставку туди-назад.

Відзначається, що посилка, яку відправили за допомогою функції «Сейф-сервіс», буде на відділенні «Нової пошти» протягом п’яти робочих днів. Вже після цього терміну посилка буде повернута відправнику. Примітно, що для осіб, які виступають в ролі продавця, така послуга абсолютно безкоштовна. Покупець же платить 10 гривень за грошовий переказ. Однак ця сума діє до 12 жовтня в рамках тестового періоду. Про подальшу вартість послуги поки невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.