Київстар, Vodafone і lifecell “об’єдналися для конкретної справи

Чого чекати. Українські мобільні оператори продовжують підкорювати стандарт зв’язку 4G – компанії, що займаються мобільним зв’язком, всерйоз зайнялися проведенням мобільного інтернету в київському метро. Мережа 4G в «Київському метрополітені» була розширена операторами Київстар, Vodafone Україна і lifecell ще на 6 станцій, повідомляє прес-служба компанії «Київстар». Після чергового розширення, скористатися мобільним інтернетом стандарту 4G можна на 15 з 46 підземних станцій метро. З недавніх пір, мобільний інтернет став доступний на станціях Університет, Театральна, Контрактова та Поштова площі, Майдан Незалежності і Золоті Ворота, а також – в тунелях між станціями.

Партнером українських операторів в проведенні мобільного інтернету в київському метро виступає компанія Huawei. Повідомляється, що запуск мережі 4G в метро столиці проходить поетапно, до кінця поточного місяця в планах мобільних операторів – запуск мобільного інтернету ще на семи станціях. При цьому, вже до кінця 2020 року, мобільні оператори мають намір провести мобільний інтернет по всій мережі київського метро.

Згідно з інформацією найбільших українських операторів, з початку запуску мобільного інтернету стандарту 4G в київському метро, ​​абонентами було використано близько 50 терабайт інтернету. Інтернет стандарту 4G українські мобільні оператори почали запускати ще в березні 2020 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.