ПриватБанк запустив нову послугу і через два тижні вже видно відчутні результати

Найбільший в Україні державний банк “ПриватБанк” розповів українцям, що на початку серпня банк запустив нову послугу і через два тижні вже видно відчутні результати. У прес-службі поділилися популярністю послуги “Гроші на касі”, яка з початку серпня стала діяти в ряді мереж супермаркетів. Дана послуга доступна на касі в таких супермаркетах як Сільпо, Фора і VARUS. Всього за два тижні з початку доступу цієї послуги українці вже встигли за допомогою торгових POS-терміналів зняти 3,9 млн грн. готівки.

Керівник напрямку по роботі з торговельними компаніями Євген Васильцов розповів, що кількість нових користувачів всього за два тижні склала 15 тисяч чоловік. В середньому, українцям на касі видавали по 280 грн готівкою, а середній чек покупки у користувачів цієї послуги становить 85 грн. Для того щоб зняти готівку на касі в супермаркеті, клієнту потрібно лише оплатити товар банківською картою і повідомити касиру про своє бажання зняти певну суму з банківської карти. Максимальна сума видачі готівки за одну трансакцію становить 500 грн., Незалежно від вартості покупки.

Після того як покупець підтвердить покупку за допомогою введення PIN-коду банківської картки касири повинен видати чеки з деталями покупки товару, а також видачі готівки. Це досить зручна і потрібна послуга, так як клієнтові банку тепер не потрібно шукати найближчий банкомат, а можна отримати гроші на касі. З 1 серпня послуга “Готівка на касі” стала доступна в мережі великих супермаркетів по всій Україні, а в 2019 році цю послугу запустили в партнерстві з АЗС WOG.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.