Vodafone серйозно може “знищити” Київстар

Провідні оператори мобільного зв’язку в Україні продовжують змагатися в найвигідніші пропозиції для своїх клієнтів і в цей раз на арену вийшла компанія Vodafone, від нового тарифу якої важко буде втриматися. Зокрема клієнтам пропонується перейти на новий тарифний план, який відрізняється не тільки високою якістю і вигідним спектром послуг, але і своєю привабливою вартістю.

Vodafone вже прославився тим, що пропонує послуги високої якості за “смачними” цінами, але новий тариф під назвою “Vodafone SuperNet Turbo” може залучити своєю універсальністю: оператор мобільного зв’язку пропонує значний пакет швидкісного інтернету і голосових дзвінків, який обійдеться всього за сто гривень абонентської плати на місяць.

У тарифному плані “Vodafone SuperNet Turbo” клієнти зможуть користуватися 20 Гб високошвидкісного інтернету стандарту 4G або 3G, а також дзвонити на будь-які номери по всій країні, використовуючи нараховуються в рамках пакету послуг 700 хвилин для голосових дзвінків. Для цього потрібно буде здійснювати лише незначний для такого приємного набору послуг щомісячний платіж в 100 гривень. Клієнтам, які мають велике коло знайомих і близьких, що вважають за краще послуги інших мобільних операторів, а також родичів, які використовують виключно стаціонарні телефони для голосових дзвінків, буде дуже вигідно перейти на даний тарифний план, який передбачає вигідні дзвінки по всій Україні.

Також клієнти матимуть можливість внести зміни в пакет послуг тарифного плану “Vodafone SuperNet Turbo”, обмінявши нараховуються 700 хвилин на безліміт в мережі Vodafone і 300 хвилин додатково для розмов по країні, включаючи стаціонарні номери. Дія даного тарифного плану поширюється по території всієї України, а перейти на нього можна в будь-якій точці країни.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.